Arculati kézikönyv: útmutatás az arculat sikeres alkalmazásához.

Arculati kézikönyv: útmutatás az arculat sikeres alkalmazásához.

Az arculati irányelvek segítenek az arculat alkalmazásában, illetve biztosítják az egységes megjelenést.

Kérésre arculattervezések esetén készítünk egy könnyen követhető és egyszerű arculati kézikönyvet. Ez az iránymutatás tartalmaz minden lényeges információt a logóval kapcsolatban, tartalmazza a színkódokat nyomdai, illetve internetes megjelenítés esetére, továbbá a tipográfiai irányelveket és az általános felhasználási útmutatásokat, ajánlásokat és tiltásokat. Ez a dokumentum nagy segítség lesz majd a partnereidnek, alvállalkozóidnak is, a logód és az arculati elemek használatával kapcsolatban.

Átfogó arculati standardok

Arculati kézikönyv: Egy komplett használati utasítás logód alkalmazásához

Mi tudjuk, hogy egy erős, jól megtervezett logó, milyen fontos szerepet tölt be az üzletünk megjelenésében, identitásának kialakításában. A logó önmagában azonban nem elegendő, azt alkalmazni is tudni kell, éppen ezért meg kell védenünk, egy átfogó – standardokat magába foglaló – arculati kézikönyvvel. Ez az útmutatás az alapja egy tiszta, egységes kommunikációnak. Egy erős arculati stratégia, és egy jó arculati kézikönyv meghatározza pontról pontra, hogy egyes termékek és megjelenések esetén, hogyan kell alkalmazni az elemeket, segít a stratégia végrehajtásában. Ezt a könyvet azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik maradéktalanul ki szeretnék használni arculatukkal kapcsolatos lehetőségeiket és végig szeretnének menni az általunk kijelölt útvonalon. Mindegyik kézikönyv az ügyfeleinknél megjelenő speciális igényekhez van igazítva, de általában a következőket tartalmazza:

 • Logó színei
 • Tipográfiai alapvetések, betűtípusok
 • Nyomdai alapelemek, jelzések, autó dekoráció, ruházati alkalmazás
 • Webes és digitális alkalmazás
 • A cél az egységesség, nem pedig az arculat alkalmazásának gúzsbakötése.

  Ha sikerül megtartani a konzisztencia, az egységes megjelenés érzését, akkor segíti, hogy az üzletünkről a megbízhatóság és a professzionalizmus jusson az eszébe meglévő és leendő ügyfeleinknek.

  Akár van már logód akár egy arculatfrissítés előtt állsz, mindenképpen gondold át, érdemes-e egy használati utasítás nélkül nekivágni céged építésének.

  Szeretnél javítani céged megjelenésén?

  Dolgozzunk együtt a cégeden.

  Tedd meg az első lépést és kérj ajánlatot néhány egyszerű adat megadásával

  Ajánlatkérés

  Pin It