MIT TARTALMAZ A CSOMAG?
MINIMÁL LOGÓ Csomag
2 arculatkoncepció
(2 felhasználási terület)
4 módosítási kör**
Arculati leírás***
KINEK AJÁNLJUK?
Azoknak, akik alulról, kicsiből építik cégüket. Nincs sok pénzük, de céltudatosak és vannak terveik, jövőképük, és 5 év múlva már nem itt akarnak tartani. Számukra fontos a munkájuk minősége és ezt hitelesen kommunikálni is akarják.
MINIMÁL ARCULAT CSOMAG

95 000 Ft+áfa
MIT TARTALMAZ A CSOMAG?
LOGÓ TERVEZÉS Csomag
3 arculatkoncepció
(5 felhasználási terület)
5 módosítási kör**
Arculati leírás***
KINEK AJÁNLJUK?
Azoknak, akik kiváló terméket, szolgáltatást kínálnak és tisztában vannak vele, hogy hosszútávon nem az olcsó árakkal, hanem a jó hírnévvel lesznek igazán sikeresek, ezt pedig egy egységes megjelenés nélkül nem tudják elérni, csak ha elkezdenek mielőbb márkát építeni.
ARCULAT CSOMAG

290 000 Ft+áfa
BŐVÍTETT
ARCULAT
MIT TARTALMAZ A CSOMAG?
LOGÓ TERVEZÉS Csomag
3 arculatkoncepció
(minimum 10 felhasználási terület)
7 Módosítási kör*
Arculati Kézikönyv***
KINEK AJÁNLJUK?
Azoknak, a legalább 100 MFt árbevételű cégeknek, akik egy komplex arculattervvel szeretnék teljesen meghatározni az arculati megjelenésüket. Számukra nem anyagi kérdés az arculat és brandépítés, hanem a marketing tervük egyik alappillére. Árajánlatért töltsd ki ezt az ajánlatkérő űrlapot, vagy keresd Füzes Richárdot a +36 20 502 7156 telefonszámon.
BŐVÍTETT ARCULAT CSOMAG

450 000 Ft+áfa

Szeretnél javítani céged megjelenésén?

Dolgozzunk együtt a cégeden.

Tedd meg az első lépést és kérj ajánlatot néhány egyszerű adat megadásával

Ajánlatkérés

*Minimál logó:

Egyszerűbb logótípus: szöveges vagy betűlogó. Jelen esetben a logó ára a viszonylag kevés ráfordított idő és a 2 db választási lehetőség miatt ilyen kedvező, mindemellett a kész logó használhatósága teljes értékű és teljesíti egy arculattal szembeni fő elvárásokat. Lásd Egy jó arculat ismérvei című írásunkat.

Olvasd el a Minimál logót és arculatot, valamint a tervezési folyamatot bemutató Rapid Gázszerviz fiktív arculattervezési esettanulmányt.

**Módosítási kör:

A tervezés folyamán 2-3 tervet küldünk választásra. Egy módosítási kör alatt a kiválasztott verzión való változtatás (szín, forma vagy plusz grafikai elem) értjük. Természetesen, ha szükséges, további módosítási körök felvételére is lehetőség van, ezeknek a csomagáron felül 13 000 Ft+áfa/óra díja van.

***Arculati leírás:

Minden általunk tervezett arculathoz a különböző formátumú fájlok mellett készítünk egy egyszerű arculati leírást egy egyszerű pdf dokumentumon belül, mely tartalmazza a színkódokat, a használt betűtípust, az egyéb arculati vizuális elemeket. Ez nem azonos egy komplett arculati kézikönyvvel!

****Arculati kézikönyv:

Egy komplett szerkesztett arculati leírás a vállalat vizuális megjelenéséről, amely meghatározza az irányelveket, felhasználási lehetőségeket, a színkódok, betűtípusok és egyéb vizuális elemek rendszerben való használatát. Mindezt, azért, hogy az egységes megjelenés kivitelezhető, újra és újra létrehozható legyen. Éppen ezért nem titkos, hanem elérhetővé kell tenni a vállalat minden szintjén és kifelé az együttműködő partnerek, kivitelezők és a média számára is. A kézikönyv elektronikus és kis példányszámban nyomatott formában is elkészülhet. Bővebben az arculati kézikönyvről itt olvashatsz.

Az fenti árak tájékoztató jellegűek, az igények tisztázása után esetleg pontosításra szorulhatnak, így nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek.