MIT TARTALMAZ A CSOMAG?
2 TIPOGRAFÁLT LOGÓ KONCEPCIÓ*
2 MÓDOSÍTÁSI KÖR**
LOGÓ LEÍRÁS***
Logó JPG, TIF, PNG, AI formátumokban
KINEK AJÁNLJUK?
Kis cégeknek, és kisebb szolgáltatóknak. Költséghatékony és sokkal jobb megoldás „a photoshophoz értő, ügyes unokaöccs” által kreált emblémánál. Ami ráadásul sokszor használhatatlan és később mindenképpen szükséges lecserélni.
MINIMÁL LOGÓ CSOMAG

49 000 Ft+áfa
MIT TARTALMAZ A CSOMAG?
3 EGYEDI KONCEPCIÓ
4 MÓDOSÍTÁSI KÖR**
LOGÓ LEÍRÁS***
Logó JPG, TIF, PNG, AI formátumokban
KINEK AJÁNLJUK?
Azoknak, akik komolyan veszik a cégük megjelenését és jövőjét. Számukra a céglogó nem egy egyszerű tétel a bevásárló listán, sokkal inkább a siker egyik alapfeltétele, ezért nem éri meg kispórolni az imázsépítésből.
PROFI LOGÓ CSOMAG

90 000 Ft+áfa

Szeretnél javítani céged megjelenésén?

Dolgozzunk együtt a cégeden.

Tedd meg az első lépést és kérj ajánlatot néhány egyszerű adat megadásával

Ajánlatkérés

*Minimál logó:

Egyszerűbb logótípus: szöveges vagy betűlogó. Jelen esetben a logó ára a viszonylag kevés ráfordított idő és a 2 db választási lehetőség miatt ilyen kedvező, mindemellett a kész logó használhatósága teljes értékű és teljesíti egy arculattal szembeni fő elvárásokat. Lásd Egy jó arculat ismérvei című írásunkat.

Olvasd el a Minimál logót és arculatot, valamint a tervezési folyamatot bemutató Rapid Gázszerviz fiktív arculattervezési esettanulmányt.

**Módosítási kör:

A tervezés folyamán 2-3 tervet küldünk választásra. Egy módosítási kör alatt a kiválasztott verzión való változtatás (szín, forma vagy plusz grafikai elem) értjük. Természetesen, ha szükséges, további módosítási körök felvételére is lehetőség van, ezeknek a csomagáron felül 13 000 Ft+áfa/óra díja van.

***Arculati leírás:

Minden általunk tervezett arculathoz a különböző formátumú fájlok mellett készítünk egy egyszerű arculati leírást egy egyszerű pdf dokumentumon belül, mely tartalmazza a színkódokat, a használt betűtípust, az egyéb arculati vizuális elemeket. Ez nem azonos egy komplett arculati kézikönyvvel!

****Arculati kézikönyv:

Egy komplett szerkesztett arculati leírás a vállalat vizuális megjelenéséről, amely meghatározza az irányelveket, felhasználási lehetőségeket, a színkódok, betűtípusok és egyéb vizuális elemek rendszerben való használatát. Mindezt, azért, hogy az egységes megjelenés kivitelezhető, újra és újra létrehozható legyen. Éppen ezért nem titkos, hanem elérhetővé kell tenni a vállalat minden szintjén és kifelé az együttműködő partnerek, kivitelezők és a média számára is. A kézikönyv elektronikus és kis példányszámban nyomatott formában is elkészülhet. Bővebben az arculati kézikönyvről itt olvashatsz.

Az fenti árak tájékoztató jellegűek, az igények tisztázása után esetleg pontosításra szorulhatnak, így nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek.